Nejnovější recenze ze sekce Ampérmetry a voltmetry
Funkční voltmetr do auta za příjemnou cenu.
Naposledy se jednalo o elektro technický přístroj. Zatím se s ním vce méně seznamuji a ještě jsem nevyužil jeho všech možností. Nenašel jsem žádný problém. Jak v přístroji tak v jeho dodávce. Určitě doporučuji.
Přístroj ve střední cenové skupině, ale pro moje amaterské aktivyty jeplně dostačující.
Vhodný je pro radioamatéry neboť je velmi dobře vybaven možností měření velkého množství rozsahů a to i v automatickém režimu. Krátce dobrý.
Za málo strašně moc muziky . Jsem si ji opět pořídil , když si vezmu , že ji zapomenu v zásuvce a nic se nestane na rozdíl od konkurence která je i desetinásobně dražší , tak je vysloveně bez chyby . Jen jsem si opatřil kryt hrotů - drobnost .
Funguje.
- výborný design
pouzdro není součástí
- Dobrá zkoušečka za rozumnou cenu
- Trochu větší rozměr
- napětí do 600V
- baterie součástí
- vzhledem k ceně nic
nefunguje jak měl je to na vyhození to mě sklamalo
Každopádně jsem snil o přístroji který umí všechno a hlavně je napájen ze sítě a ne z baterií, protože baterie nevydrží věčně ale takto je to kdykoliv k použití.
- Cena / výkon
- funguje dobře
- umí vše co je potřeba
- Cena / výkon
- umí vše či je potřeba
- Funguje dobře
Jednoduchý levný měřič, porovnání pár údajů (V,A,Ohm) s měřičem za 1000kč - rozdíly cca 1%. Nahrazoval jsem starší obdobný pro orientační měření - spokojenost. Baterie 9V byla už instalovaná v dodaném měřiči.
Vše OK.
- cena, dobře viditelné číslice
Splnil očekávání, funguje dobře
- funguje jak má
- nepotřenuje další baterku
spokojenost.
plní účel
UNI-T UT139S
Přidáno: 29. ledna 2024
(naposledy upraveno 29. ledna 2024)
Zakoupeno v atoselektro.cz
- Poměr výkon, cena.
- Ok
- spokojenost
Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Další »